Acta de l’assemblea del dimecres 1 de juny de 2011

(acta pendent d’aprovació en l’assamblea del proper dimecres 8 de juny)
13 assistents a l’inici. Pic d’assistència: 17 persones

Es comença per l’exposició de la feina feta per cada comissió:

Sobre la COMISSIÓ ACCIÓ es parlen els següents temes:

-La comissió es reunirà els dilluns a les 21h a la Plaça

-La proposta de “gazpacho” biològic queda ajornada per a ser considerada de cara a la propera Fira Verda

-L’assemblea aprova la col·locació d’una cartellera a la part inferior de la Plaça de la Cooperativa per a les nostres actes, informacions sobre accions, etc…

-L’Alfredo s’encarregarà d’imprimir totes les actes fins a dia d’avui però a partir d’ara la

persona que pren acta n’ha de dur una còpia per penjar-la

-Es repassa i es dóna llum verda a la creació de guardioles per a la Fira Verda

-Document de recollida de firmes: no hi haurà el manifest, a cada full figuraran únicament les dades de contacte de Teià Indignat i un petit text com a encapçalament. Hi afegirem una casella per indicar el lloc de residència ja que es valora que tot i servir per a presentar-ho al ple municipal tothom pot manifestar el seu suport a Teià Indignat

-Acció ha de treballar com ho distribuïm: entre nosaltres?, als comerços? i portar una

proposta a l’assemblea.

-S’aprova l’inici del campament simbòlic a la Fira Verda (amb tendes de cartró a la barana) sempre i quan tinguem tot el material necessari.

-Sobre l’assistència a la Fira Verda, hi ha un mínim de 5 persones que hi podran ser gran part del matí. Es demana la presència de tot aquell que pugui.

-Sobre el cartell de temes que ens mouen o possibles propostes, l’assemblea decideix que caldria consensuar els temes que volem que hi figurin i per tant parlar-ne amb temps i que el cartell inclourà els mínims treballats per l’assemblea de Barcelona a l’espera que la comissió de Continguts pugui produir algun document propi. CAL AVISAR A EN XAVI, QUE ERA L’ENCARREGAT D’ELABORAR EL CARTELL I AVUI NO HA POGUT ASSISTIR A L’ASSEMBLEA

-S’aproven les propostes de “24h a la Plaça” i “La Ruta del Xoriço”. La Comissió Acció hi treballarà i elaborarà una proposta per a l’assemblea

Sobre la COMISSIÓ CONTINGUTS es tracten els següents assumptes:

-La comissió es reunirà els dilluns a les 20:30h a la Plaça

-Es fa lectura de l’acta de la reunió de Continguts

-Sobre el manifest: es discuteix la idoneïtat de la frase “hem après del Caire”: hi ha diversitat d’opinions per raons diferents (com la relació amb la violència, el diferent context social i polític d’Egipte,…) Continguts recull els diversos punts de vista i portarà una proposta treballada a l’assemblea

-S’aprova que Continguts s’encarregarà d’assistir als plens municipals i que informarà a l’assemblea sobre les dates dels plens de tal manera que sempre hi assisteixi algú tot i que els de Contingut no en tinguin possibilitat. També es suggereix que a la constitució del Govern hi assistim massivament  (11 de juny) i es llença la proposta de fer alguna acció pacífica aquell mateix dia.

-L’assemblea aprova que la comissió de Continguts treballi sobre un document de mínims de l’assemblea de Teià. També s’aprova que dels diversos punts a treballar, el referent a serveis serà prioritari per qüestions temporals (inici del curs escolar, possible mancança o reducció de servei mèdic a l’estiu), no pas d’importància

Sobre la COMISSIÓ DIFUSIÓ es parlen els següents temes:

-La comissió es reunirà els dimarts a les 21h a la Plaça

-Han fet els cartells i pancarta que s’havia acordat, properament tindran llesta la de l’entrada del poble

-Encara han de treballar amb l’escola per decidir si hi fan alguna acció

-Crearan un esdeveniment (facebook i twitter) per a la propera cassolada i assemblea.

-Parlant sobre els fulletons es comenta que cal anar amb compte amb la despesa de paper que tindrem però també es valora la necessitat de fer arribar a la gent el nostre manifest. Finalment es faran (de fet, l’Uri imprimirà) unes targetes per a repartir i farem servir els din A5 per a informar aquells que s’acostin a la parada, així aconseguim arribar a la gent amb un consum de paper (reciclat) moderat.

-S’acorda la creació d’un calendari de Google on figurin reunions, assemblees i accions.

-La Comissió també valorarà la possibilitat d’una bustiada i durà una proposta sobre la necessitat o no de fer-la

-Difusió ens confirmarà properament la data i hora de la xerrada d’Arcadi Oliveres a Mataró

-En Dídac ens comunica les bones dades d’entrades al blog i en relació a la nostra presència a la xarxa es fa incidència novament en la importància de fer-nos-hi encara més presents.

Un cop acabada la presentació i acords referents a les 3 comissions ens dediquem a altres temes:

-Teia Indignat no apareix al mapa coordinat per Barcelona per un problema de comunicació. Des de Barcelona ja ho han detectat, s’han disculpat i per tant apareixerem a la propera actualització.

-Sobre els suports polítics i la participació de persones que ocupen un càrrec o que formen part d’algun partit polític:

-Difusió contestarà a les mostres de suport, agraint-les primer de tot i convidant, si ho

desitgen, als remitents a participar de l’assemblea a títol personal. Aquestes mostres no es

penjaran en cap cas al blog.

-L’assemblea és totalment oberta a tothom a nivell personal però aquesta no anirà a cercar la

presència ni l’opinió de cap partit polític

-Cal tenir present que no treballarem sobre la visió de cap partit polític i que ens cal

contrastar tota la informació que fem servir, provingui de la font que provingui

-Sobre els dies de reunió de les comissions: seria interessant que les reunions fossin en dies diferents per si algú assisteix a més d’una comissió i també per aconseguir que hi hagi activitat a la Plaça tants dies com sigui possible. Ara per ara es manté la propera reunió de cada comissió i quan es trobin, debatran sobre la possibilitat de canviar el dia.

-Sobre l’assemblea de representants de les diferents assemblees locals a Barcelona el proper dissabte  4 de juny. S’aprova que Teià Indignat hi hauria de ser present i l’Albert s’ofereix per anar-hi. La Cè s’hi afegirà més tard i Difusió enviarà un e-mail per veure si algú més pot/vol anar-hi.

-S’enceta un debat sobre si la comunicació interna de l’assemblea cal fer-la basant-nos en un correu electrònic o en un grup. Donada la complexitat del tema, un petit grup s’encarregarà de gestionar aquest assumpte: Dídac, Albert, Oriol, Lluis, Andres.

-Es fa memòria de les diferents propostes que hi ha hagut en altres assemblees sobre si la cassolada ha de canviar de format i en el cas que es cregui necessari, quina forma ha de prendre. La propera cassolada es manté donat el compromís d’un mínim d’onze persones presents a l’assemblea i Acció ha de portar una proposta treballada a la propera assemblea.

Deixa un comentari