Acta assemblea 25 de maig de 2011

Dia: 25/05/2011
Hora: inici/20.40h fi/ 22:10

Lloc: Plaça de la Cooperativa (teià)
Asistència aproximada: 22 persones a l’inici.

En començar l’assemblea s’ha rellegit l’acta del dia anterior i s’han designat els càrrecs d’apuntador/a i moderador/a.  També, s’ha preguntat pel canvi de nom del grup de gmail que encara no s’ha pogut fer (continuem sent teiadescontent@gmail.com). S’ha afirmat l’existència d’un grup al facebook (Teia indignat) i també la nostra incorporació al twiter.
Avui era el dia en que havíem de proposar les nostres iniciatives i inquietuds per elaborar  un mapa de tots el àmbits en els que volem incidir.
Primer, pluja d’idees que volien posar de manifest la lluita contra:
-La crisi provocada pels bancs i pels polítics; s’ha fet èmfasi en la necessitat de divulgar informació sobre el tema.
-La societat consumista en la que vivim.
-L’especulació sorgida de la compra de terrenys agrícoles, els quals van desapareixent cada vegada més ràpid.
-Les grans superfícies comercials en detriment del comerç petit.
-Els aliments transgènics.
-L’educació, establerta com un sistema que no funciona ni pels professors ni pels alumnes, que mostra unes pautes molt fixes en la manera de treballar.
També s’ha parlat de fer-nos cabuda dins del butlletí de Teià; com també, s’ha fet una proposta per  organitzar el funcionament de l’assemblea.

•    Decisions preses:
S’ha decidit que a partir d’ara, si ve un nou/va membre se li deixarà el manifest perquè se’l llegeixi, com també un full que contindrà la nostra manera de funcionar dins l’assemblea; així tothom se’n farà partícip (aquesta informació es portarà a la següent assemblea). Pel que fa a l’estructura, es mantindran el/la moderador/a (controla els torns de paraula) i el/la apuntador/a (escriu l’acta) i funcionarem mitjançant unes comissions (de moment hi ha: continguts, acció i difusió) que portaran la feina feta a l’assemblea on es debatran els diferents temes i es decidirà si cal continuar treballant o si s’aprova la proposta.  A més a més, hem consensuat que quan presentem una proposta, aquesta serà consensuada a l’instant, de manera que tancarem els temes.
S’ha decidit passar a la comissió acció: la difusió de “Teià indignats” a les escoles i al casal d’avis, l’acció divulgativa (xerrada/carpa informativa) que es vol dur a terme durant la jornada de la Fira Verda a Teià i l’organització del sopar que constarà de: taller de pancartes, casserolada tot seguit, i sopar popular on hi està convida’t tothom; la recollida de firmes en recolzament a l’acampada.
S’ha decidit que s’utilitzaran totes les eines informàtiques i de telecomunicacions per comunicar-nos i fer arribar la nostra veu, entre nosaltres i amb la resta. De moment, s’ha aprovat crear un espai al blog on posar la  informació que a nosaltres mateixos ens hagi sobtat i així no haver-la de buscar. De moment, hem decidit que la Laura centralitzarà tota la informació que li enviem entre tots i la penjarà al blog mitjançant links.
S’ha decidit iniciar la nostra lluita per mitjà de la conscienciació i divulgació d’informació, ja sigui a nivell de xerrades, cartells, publicitat, etc. Un dels principals objectius és que la gent sàpiga què succeeix al seu voltant.
S’ha decidit, funcionar a nivell local i d’aquesta manera incidir a nivell global. Per tant, ens sembla bona idea continuar rebent informació de El Masnou i Alella i ajuntar-nos quan ho creguem oportú per fomentar una lluita conjunta tant a nivell local, com global.
*Pel sopar, el taller i la cassarolada que farem, cal que tothom porti el màxim de coses que ens poden fer falta: bosses d’escombraries/ escombres/ material per fer pancartes/ olles i pica-olles per compartir amb qui se’ns uneixi/pintura tàquers/cadires/ taules, el que se us acudeixi!). És imprescindible que porteu grans quantitats de menjar; convida indignats per Teià!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s