Acta assemblea del dilluns 30 de maig de 2011

14 assistents a l’inici. Pic d’assistència: 28 persones
Hora d’inici: 20,30h

Tot i que s’havia acordat fer treball per comissions, decidim iniciar un treball conjunt degut a la baixa assistència.

– La Laura s’ha anat encarregant del Blog i el Facebook, també ha enviat un nou correu a Barcelona ja que seguíem sense aparèixer al llistat d’acampades. Es proposa fer el possible per ser més actius a la xarxa i crear esdeveniments per les cassolades i assemblees dels dimecres.
La Laura s’encarregarà d’unir en un sol document o publicació el manifest i l’hora de trobada amb els links als nostres contactes a la xarxa.
-Es comenta que alguns partits polítics locals i algunes associacions o entitats han fet amistat amb el nostre perfil de facebook i hi ha diverses veus en desacord amb aquesta situació. Es decideix que s’eliminarà aquestes amistats explicant-los que formar part de l’assemblea o voler-ne estar informat a través de facebook s’entén com una opció personal i per tant tot i eliminar aquests perfils com a amistats se’ls convida, si així ho desitgen, a formar-ne part de manera personal ja que tant el nostre perfil com les assemblees són obertes a tothom.

-Pel que fa referència a Difusió:
S’acorda modificar els cartells que hi ha penjats al poble afegint-hi un adhesiu que comencem a preparar en la mateixa assemblea i que alguns començaran a enganxar de camí a casa. La comissió de difusió valorarà si cal fer-ne més.
També es recorda que s’havia acordat anar a l’escola per informar de l’assemblea i les seves accions i la possibilitat d’instal·lar una nova pancarta a l’entrada del poble. Aquestes dues propostes queden en mans de la comissió per a ser treballades.
L’ Uri proposa i l’assemblea està d’acord en portar una bandera a tots els actes i assemblees per així fer-nos més visibles. Dimecres la portarà.

– Torna a sortir el tema econòmic: ens qüestionem si cal posar diners per tenir un petit fons o si hem de buscar altres fons de finançament però finalment s’acorda posar una guardiola a la Fira Verda destinada a donatius voluntaris i un cop veiem el resultat podrem valorar-ho i avançar en el tema. De totes maneres, sí que tindrem aquesta guardiola en futures accions que organitzem.

– Es comenta que tenim el temps just per preparar alguna acció per la Fira Verda, per tant, iniciem el treball pels assumptes de la comissió d’Acció enfocats a aquest tema. Es fan les següents propostes:

 •   Preparar 2 gazpachos, un d’ells amb productes ecològics, per poder comparar-los
 • Crear un espai on la gent pugui deixar la seva opinió escrita, especialment destinat a aquells que no assisteixen a les assemblees (pancartes, papers, post-its, folrat, …)
 • Recollir firmes de suport a l’assemblea  i al manifest per dur-les al ple de l’Ajuntament el dia que es constitueix el nou Govern. Caldrà afanyar-nos. La Cè portarà una proposta de document el dimecres i un cop aprovat o modificat, la Carme G. en farà les fotocòpies.
 • Fabricar la guardiola de la que parlàvem en el punt anterior

–  comissió recull les propostes i les treballarà tot seguit per poder presentar un proposta d’accions per a la Fira Verda el dimecres a l’assemblea general.

– Finalment passem un full per anotar els correus dels nous assistents i l’ Uri s’encarregarà d’organitzar el correu per tal d’establir i posar en funcionament una llista de distribució actualitzada

– Es dona per acabada l’assemblea i s’inicia el treball per comissions

2 responses to “Acta assemblea del dilluns 30 de maig de 2011

 1. hola us passo enllaç al documental de 30 minuts/TV3 sobre el moviment INDIGNATS
  (Entrevistes a Manuel Cruz, Esther Vivas, A. Gutiérrez, Raimundo Viejo…etc.)

  http://www.tv3.cat/30minuts/reportatges/1800/Indignats

  Si el podeu difondre i penjar en blogs i webs i facebook, etc….

 2. Alfredo da Silva

  Bon dia
  Us deixo dues cartes de dues persones aparentment molt diferents amb un punt en comu: estan INDIGNATS, i amb raó.

  http://www.kaosenlared.net/noticia/carta-dun-jove-ferit-loda-per-bala-goma
  http://www.unidadcivicaporlarepublica.es/index.php/opinion-actualidad/politica/1767-carta-anonima-de-un-mosso-desquadra-indignado

  Salutacions!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s